Full Moon gathering - cacao

Met de volle maan geven we aandacht aan het gene dat jij los wilt laten. De energie is op haar volst en misschien voelt het dat je op het punt staat om te ontploffen. Hoe fijn is het om dan juist de ruimte te pakken om de stukken los te kunnen laten die jou niet meer dienen. Tijdens de belevingen onderzoeken we wat dan die 'overbodige' energie is, of liever gezegd: Hetgeen dat ons niet meer dient. De bewustwording van die 'overtollige' energie is dan de eerste stap voor dat stukje heling in jezelf. Om hier op een liefdevolle wijze naar te kijken, zal de cacao ondersteuning bieden. Wanneer we bewegen met yoga en/of dans kan de energie in jou weer beter stromen zodat deze 'blokkades' zich op kunnen heffen. We faciliteren ook altijd een stukje binnenwerk met een geleide meditatie en klanken reis. Voel waarin jij mag groeien, net zoals de maan dat elke cicli weer doet...

New Moon clarity - magical microcose

De nieuwe maan brengt je meer naar binnen, geeft inzichten en nieuwe ideeën. Laat je begeleiden door deze magische energie van jouw binnenwereld. We ondersteunen deze innerlijke reis met een microdosering van de magic truffels, gehuld in een cacao bonbonnetje mmmmmmmmmmm.
Omdat we vanuit ontspanning het beste in onze creatie-kracht komen is dit het overkoepelende thema van de nieuwe maan beleving. Je mag tijdens deze beleving lekker ontspannen en ontvangen. Terwijl je in een yin-yoga houding ligt, wordt je door ons gemasseerd met de technieken vanuit de Shiatsu massage. Deze massage, samen met de yin-houdingen zorgen ervoor dat jouw lichaam nog meer kan 'zakken'. Laat die inzichten maar komen!