Laat je zintuigen prikkelen, verhelderen en openen, terwijl je nieuwe hersenverbindingen aanmaakt...


De microdosering die wij gebruiken tijdens de nieuwe maan belevingen komt af van de Magic truffels, ofwel Psilocybine Sclerotia. Gehuld in een hartje van rauwe cacao, met liefde door ons gemaakt.

Deze ondergronds-groeiende paddo knolletjes (sclerotia) bezitten de magische werkzame stof Psilocybine (die ook in magic mushrooms/paddo’s voorkomt). Dit is nu juist datgene dat we kunnen inzetten om je een nieuwe blik op de werkelijkheid te geven. Een microdosering betekend dat je 5 tot 10% van een reguliere dosis pakt. Deze minuscule dosis is dus maar een hint van de geestverruimende capaciteiten die ze in zich hebben. Je zult (helaas) geen veranderingen in je waarneming ervaren en je blijft functioneren zoals je dat normaal ook doet, maar hebt profijt van de ‘onderhuidse’ werking van truffels. De Psilocybine heeft namelijk een positieve werking op het brein. De truffels helpen mee om jouw blik te vergroten, door ruimer te kunnen denken, het verhoogt het bewustzijn, vergroot het probleemoplossend vermogen, verhelderd de focus, energie en creativiteit. De truffels helpen namelijk mee om nieuwe paden te bewandelen in jouw brein. Uit onderzoek blijkt dat psychedelische stoffen inwerken op de serotonine (5-HT) receptoren in onze hersenen. Serotonine receptoren zij overal in ons zenuwstelsel te vinden en regelen vele aspecten van ons bestaan, waaronder onze stemming, ons denken en (je 2e brein!) onze darmen. Psychedelica binden zich het meest effectief aan de 5HT-2 receptor, die een van de receptoren is die betrokken is bij leren, geheugen en cognitie. Door slechts een kleine hoeveelheid psychedelica (truffels) te gebruiken kunnen de hersenen zich uitsluitend concentreren op de cognitieve boost die door deze receptoren wordt veroorzaakt. Het brein en het lijf werken altijd samen. Tijdens de yin-yoga met de nieuwe maan beleving zul je daardoor misschien ook meer ontspannenheid in je spieren ervaren, waardoor je net even wat meer ‘los kunt laten’.                  Lief he, van die magic truffels.

Je kunt bij ons een microdosering-kuur of 'hartjes' per stuk bestellen. Deze worden vers gemaakt met mooie liefdevolle intenties, gegoten in onze biologische rauwe cacao uit Peru. Een hartje bevat ongeveer 0,3gr truffel. Door de cacao versterkt de werking van de truffel in hartfrequentie. Een kuur van 20stuks = €35, per stuk = €3. Stuur een mail naar maandeluxe040@gmail.com